T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / BOZOVA - Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi

“OUR FUTURE ASSURANCE; SAVING” eTWINNING PROJESİ BAŞLADI..

Atatürk Barajı ÇPAL Biyoloji Öğretmeni Ferhat HAYDAR ve Edebiyat Öğretmenimiz Mefa TAFLI, 10 öğrencisiyle birlikte "Our Future Assurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning Projesi başlattı.

Atatürk Barajı ÇPAL Biyoloji Öğretmeni Ferhat HAYDAR ve Edebiyat Öğretmenimiz Mefa TAFLI, 10 öğrencisiyle birlikte "Our Future Assurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning Projesi başlattı. Projede Şanlıurfa ilinden 9, Romanya 1, Gürcistan 1 olmak üzere toplam 11 öğretmen ve 55 öğenci görev almaktadır.

Şubat ayında başlayıp mayıs ayında bitmesi planlanan Proje kapsamında öğrencilerin her ay tasarruf konuları ile çeşitli etkinlikler yaparak bilinçlenmeleri sağlanacaktır. 

Tasarruf projeleri genellikle bir organizasyonun, kurumun veya bireyin kaynakları daha etkili bir şekilde kullanmayı hedefleyen planlar ve girişimlerdir. Projemizin amacı, maliyetleri düşürmek, verimliliği arttırmak, kaynakların sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasını ve çevresel etkilerin azaltılmasını sağlamaktır. Bu proje ile öğrencilerimizde tasarruf bilincinin geliştirilmesi , öğrencilerimizin içinde bulundukları doğanın farkına varmalarını ve atık malzemeleri kullanarak tasarruf sağlamaları amaçlanmaktadır. 

Projede emeği geçen Ferhat HAYDAR, Mefa TAFLI öğretmenlerimize teşekkür eder projelerinde başarılar dileriz.  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 10:13 - Görüntülenme: 369
  Beğen | 0  kişi beğendi