ŞANLIURFA / BOZOVA - Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi

04147212008
04147212008
Adres
ESKİN MAH. DSİ SİTESİ KÜME EVLERİ ATATÜRK BARAJI ÇOK PROĞRAMLI ANA DOLU LISESI BLOK NO 12 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Bilek güreşinde bölge 1.si olan öğrencilerimiz Uşakta yapılan Türkiye müsabakalarında Türkiye 2.ve 3.lüğünü aldılar.
Öğretim Şekli :Tekli
08.00-16.40
Kalorifer Sistemi
İngilizce- Almanca