ŞANLIURFA / BOZOVA - Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ VE OKULUMUZ ARASINDA PROJE PAYDAŞLIĞI..

Okulumuz ve Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile projelerde paydaş olabilmek, birlikte projeler geliştirmek üzere Okul Müdürümüz Kamber ELMAS , Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Mefa TAFLI , Biyoloji öğretmenimiz Ferhat HAYDAR ve Rehber Öğretmenimiz Esat AKKUŞ tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında yapılan toplantıya; Ziraat Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Ahmet Yılmaz (Tarla Bitkileri), Dekan Yrd. Prof. Dr. Osman Çopur (Tarla Bitkileri), Dekan Yrd. Dr. Oğr. Üyesi Eray Şimşek (Bitki Koruma), Tarla Bitkileri Bölümünden Prof. Dr. Abdülhabip Özel (Endemik Bitkiler), Prof. Dr. Mustafa Hakkı Aydoğdu (Tarım Ekonomisi-Doğal Kaynaklar ve Çevre), Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü katılım sağlayarak bizlere aydınlatıcı bilgilerde bulundular. Yapılan toplantıda bir çok fikir alışverişi yapıldı. Bunun yanı sıra 21 Mayıs tarihinde okulumuzu ziyaret etmeleri üzerine bir çalışma planı yapıldı. Bu süreçte Ziraat Fakültesi hocalarımıza verdikleri destek ve değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

08-05-202408-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 19:17 - Görüntülenme: 818